Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #ion dolanescu #mostenire #proces

Ionut Dolanescu cinsteste memoria tatalui

Cei doi fii ai lui Ion Dolanescu si-au impartit frateste averea lasata de tata, dar se vor prezenta in fata tribunalului pentru procesul de succesiune in luna iunie.

Fiul cel mic al regretatului cantaret, Ionut, a dezvaluit planul de a ridica un bust de bronz al lui Ion Dolanescu in fata casei parintesti si de a expune unele dintre tablourile mostenite in Casa memoriala "Ion Dolanescu" din comuna Persinari , locul natal al tatalui sau.

"Am impartit totul fara discutii. Fratelui meu, Dragos, i-au revenit vila de la Sinaia si pamanturile din Tunari, plus cateva tablouri si bijuterii. El vrea sa vanda totul pentru ca e stabilit in Costa Rica, asa ca am decis ca mie sa-mi ramana casa in care am crescut alaturi de tatal meu si alte lucruri ce au valoare sentimentala", a declarat Ionut Dolanescu pentru Ziarul Ring.

Ionut si-a reluat de scurt timp concertele, dar vrea sa infiinteze in curand o fundatie si un festival de muzica populara "Ion Dolanescu" la Targoviste.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului