Vedete din Romania

#ionut dolanescu coronavirus #ionut dolanescu

Ionut Dolanescu, infectat cu coronavirus

Ionut Dolanescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Cantaretul a marturisit ca se simte bine si are o forma usoara a bolii.

„Stam cuminti in casa de 5 zile, respectam legislatia. Si eu am facut parte dintre sceptici, dar iata ca virusul exista, trebuie tratat cu seriozitate, trebuie sa ne protejam si e mai bine sa nu luam. Eu am noroc ca am o forma usoara, nu am avut febra, sotia mea si-a pierdut gustul si mirosul”, a declarat Ionut Dolanescu la Antena 3.Ionut Dolanescu si sotia vor ramane la izolare timp de 14 la izolare.

Diagnosticul le-a dat insa celor doi planurile peste cap, caci vor fi nevoiti sa ramana in izolare timp de 14 zile.

„Noi, astazi, ar fi trebuit sa fim in SUA, sa luam urnele cu asalt si sa votam in calitate de cetateni americani. Nu aveam simptome, doar ca am simtit nevoia sa fac acest gest, stiind ca plec peste hotare. in seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus ca suntem pozitivi”, a mai spus artistul.
„Trebuia sa si lansez, zilele urmatoare, un nou album, dar nu se mai poate intampla. Stam in carantina 14 zile pentru ca vineri am fost testati pozitiv”, a incheiat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului