Vedete din Romania

#ionut dolanescu #divort #copil

Ionut Dolanescu plateste divortul iubitei lui insarcinate

Dupa divortul recent, Ionut Dolanescu planuieste sa se casatoreasca cu iubita lui, insarcinata in 9 luni. Problema este ca sotul acesteia a acceptat sa ii acorde divortul doar pe bani.

Ionut Dolanescu a gasit iubirea alaturi de Doina , o violonista din Chisinau. Cei doi asteapta un baietel peste cateva zile si isi planuiesc viitorul impreuna, trecand peste orice obstacol. El a divortat recent, dar ea este inca maritata.

Vecinii lui Dolanescu au declarat pentru Libertatea ca acesta s-a trezit la poarta casei cu sotul Doinei care i-a cerut suma de 100.000 Euro pentru a-i acorda divortul. Desi au negociat cateva ore, acesta nu s-a lasat induplecat si se pare ca artistul a platit. Procesul este acum pe rol si divortul Doinei se va definitiva in curand.

Doina si Ionut asteapta impreuna peste cateva zile un baietel si cantaretul e foarte fericit, va fi tata pentru prima oara. Dupa ce micutul va veni pe lume, cei doi vor incepe sa planuiasca nunta. Baietelul e asteptat cu nerabdare si de bunic. Ion Dolanescu i-a promis fiului sau ca ii va lasa toata averea atunci cand ii va darui un nepot.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare