Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #ion dolanescu #cearta #mostenire

Ionut Dolanescu si-a dat fratele afara din casa

La numai doua saptamani dupa moartea lui Ion Dolanescu , cei doi fii s-au certat pe tema impartirii averii. Dupa o cearta, Ionut Dolanescu l-a dat afara din casa tatalui lor pe fratele sau vitreg, Dragos.

Dupa o discutie extrem de aprinsa pe tema mostenirii lui Ion Dolanescu, Ionut si-a dat afara fratele din casa parinteasca din Bucuresti . Surse apropiate familiei, citate de Libertatea, sustin ca Dragos s-a mutat deja de doua zile intr-o locuinta apropiata.

Ionut ar fi strans, dupa plecarea lui Dragos, toate lucrurile de valoare ale lui Ion Dolanescu, pe care le-a dus la casa bunicilor, la Persinari .

Testament amanat

Ionut si Dragos sunt frati vitregi. Mama lui Ionut este cantareata Maria Ciobanu, iar Dragos s-a nascut in urma unei relatii a lui Ion Dolanescu cu Margarita Valenciano , din Costa Rica.

Chiar daca intotdeauna Ionut a fost preferatul tatalui sau, se pare in ultima vreme cantaretul nu era multumit de caracterul fiului sau, conform cotidianului. Regretatul artist ar fi amanat intocmirea testamentului in favoarea lui Ionut, iar acum disputa dintre frati ar putea fi rezolvata la tribunal.

 

Citeste si 

Se imparte averea lui Ion Dolanescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului