Vedete din Romania

Irina Reisler a slabit 40 de kilograme

In editia de luni a emisiunii “Supravietuitorii”, realizata de Irina Reisler, a debutat campania nationala “Vreau sa fiu sanatoasa!”, povesteste Libertatea.

Exemplul personal

Programul va dura trei luni si va aduce in platoul emisiunii oameni care au reusit sa-si schimbe stilul de viata si care au gasit solutia pentru silueta ideala. Irina Reisler a vorbit deschis despre greselile pe care le-a facut in timpul sarcinii si dupa ce a nascut. “Nu sunt mandra ca am avut 100 de kg, dar sunt foarte mandra ca am putut slabi ”, a spus Irina Reisler. “Cred ca exemplul personal conteaza foarte mult in fata publicului. Nu sunt mandra ca am avut 100 de kilograme, dar sunt foarte mandra ca am putut slabi”, spune Irina, acum, cu zambetul pe buze. Femeile care au trecut printr-o experienta similara cu cea a vedetei de la Romantica TV isi dau seama de trauma pe care Irina a suferit-o, cu sase ani in urma. Astfel, in cele noua luni de sarcina, ea s-a ingrasat aproximativ 40 de kilograme. Ulterior, pe langa faptul ca nu-si gasea haine pe masura, ii era rusine sa iasa pe strada, din cauza comentariilor rautacioase pe care le auzea in urma sa. “Mi-am transformat viata intr-un cosmar. Oamenii te judeca dupa cum arati, chiar daca zic ca nu. E foarte greu sa-ti gasesti puterea sa spui stop!”, a mai declarat Irina.

4 kilograme in 13 zile

Marcata de toate aceste neplaceri, vedeta tv si-a luat inima in dinti si s-a pus pe slabit. Astfel, la indrumarea unor specialisti si a reusit, in 13 zile, sa dea jos patru kilograme. Acest regim i-a schimbat metabolismul si, intr-un an de zile, a ajuns la impresionanta greutate de 56 de kilograme. “Acum, cand vad imaginile de atunci, nu-mi vine sa cred ca am aratat asa, mi-e jena sa le privesc. Timp de sase ani, caseta video a stat pitita pe undeva”, a mai adaugat Irina. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare