Vedete din Romania

#stare irinel columbeanu #irinel columbeanu in spital #irinel columbeanu bolnav #irinel columbeanu covid #irinel columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns la spital din cauza infectiei Covid! Care este starea acestuia

Irinel Columbeanu a ajuns la spital din cauza infectiei Covid. Acesta s-a simtit rau mai multe zile la rand, insa initial a crezut ca este doar o raceala. A decis apoi sa-si faca un test Covid si a fost depistat pozitiv.

 

Pentru ca starea sa de sanatate a acestuia se inrautatea, Irinel Columbeanu a sunat la 112 si a ajuns la spital unde, in prezent, se afla sub atenta supraveghere a medicilor. Acesta este internat la Spitalul Judetean Ilfov. Din fericire insa, Irinel Columbeanu nu are o forma severa a bolii si nu este conectat la aparate.

Mai mult, Irinel Columbeanu a declarat pentru Antena Stars ca nu sufera de alte afectiuni si ca, cel mai probabil, nu va face o forma severa a bolii.

Irinel Columbeanu nu este singura persoana publica care are nevoie de spitalizare din cauza infectiei Covid. Loredana, Elena Merisoreanu, Viorica de la Clejani si Sorin Oprescu au ajuns in ultima perioada pe mainile medicilor avand forme mai grave de Covid. Unii dintre acestia au fost deja externati.

Sursa foto: gandul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului