Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #avere

Irinel Columbeanu nu se mai numara printre cei mai bogati romani

Irinel Columbeanu a iesit din al celor mai bogati romania.

Averea milionarului de la Izvorani este in continua scadere. Criza i-a afectat incepand cu 2008 afacerile lui Irinel Columbeanu, care nu se mai gaseste in acest an intre cei mai bogati 300 de romani.

Surse din redactia Capital, citate de Libertatea, au confirmat ca averea lui Irinel a scazut atat de mult, incat nu se mai poate numara printre cei mai bogati romani.

Daca in 2007, Irinel avea o avere de aproape 100 de milioane de dolari, afacerile i-au scazut la 37 milioane de euro in 2008, 35 milioane in 2009 si sunt in continua scadere.

Esecul cimentului "Columbeanit" si prabusirea pietei imobiliare au fost factorii cei mai importanti care au contribuit la pierderile lui Irinel.

Afacerile familiei sunt insa sustinute de Monica Columbeanu ale carei incasari din contractele de modeling sunt in continua crestere.

Moni petrece din ce in ce mai putin timp in tara, fiind ocupata cu cariera ei internationala. Bruneta a semnat de curand un contract cu cea mai mare agentie de modele din lume, Elite Model Management.

Daca va fi solicitata des, Moni va petrece din ce in ce mai putin timp in Romania, alimentand speculatiile unui divort iminent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare