Vedete din Romania

#mr. pink #irina #irinel columbeanu #monica gabor #despartire

Irinel Columbeanu s-a linistit! A reusit sa vorbesca cu fiica lui dupa despartirea Monicai de Mr. Pink

Despartirea dintre Monica Gabor si Mr. Pink a luat prin surprindere o lume intreaga. Dupa 10 ani de relatie cei doi si-au spus adio! 

Nimeni nu se astepta la aceasta despartire. Cu atat mai putin Irinel Columbeanu care cateva zile nici nu a putut sa-si contacteze fiica sau fosta sotie. A trecut prin clipe grele nestiind ce se intampla cu cele doua, dar in special cu fiica lui. Acum insa, poate respira usurat. A reusit sa vorbeasca cu Irina. 

Irinel Columbeanu a reusit sa vorbeasca cu fiica lui

Irinel Columbeanu a reusit, dupa multe zile, sa ia legatura cu fiica lui.  Cei doi au avut o discutie prin Skype de unde a aflat ca Irina este bine si ca scrie, in continuare, la cartea ei. 

„Nu am vorbit cu Monica dupa ce am aflat acest lucru. Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continua sa scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc sa dezvalui unde se afla in prezent, important este ca e bine si atat. Nu cred ca vine in Romania vara aceasta, nici nu are cum sa vina, nu vedeti si voi la televizor ce se intampla”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului