Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #club #ramona gabor

Irinel o supravegheaza pe Monica

Dupa nenumarate iesiri in club, in care Monica Columbeanu si-a facut de cap singura, Irinel a pus piciorul in prag. Noaptea de joi in care Monica s-a sarutat si mangaiat din nou cu o prietena a fost cireasa de pe tort pentru Irinel, care a hotarat sa nu o mai lase fara el in club.

Sambata noapte, Irinel a hotarat sa iasa cu Monica in club Fratelli . Cei doi au ajuns separat, Monica cu Bentley-ul si Irinel cu Rolls Royce-ul. Alaturi de ei au fost la masa Ramona, sora Monicai, si prietenele ei, dar nimeni nu s-a distrat prea bine.

Doua seri inainte, Monica si fetele s-au distrat de minune in Cuando. Dansurile lascive si sarutul dintre Monica si Diana nu s-au mai repetat de fata cu Irinel. Se pare ca el le-a intimidat pentru ca fetele au stat cuminti la masa toata noaptea, sustine CanCan.

Monica Columbeanu si Ramona Gabor vor aparea pentru prima oara impreuna intr-un pictorial. Sedinta foto a avut loc sambata si probabil ca Monica era cu gandul la munca si acesta a fost motivul pentru care nu s-a putut destinde in club, alaturi de Irinel.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului