Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #sofer

Irinel, suparat pe soferul Monicai

Irinel Columbeanu are toate motivele sa rabufneasca atunci cand e vorba de soferul Monicai. Miliardarul a fost foarte nemultumit de el marti seara la balul de caritate organizat de fundatia Sherezade, la hotelul Radisson din Bucuresti.

Soferul Voicu a devenit pentru Monica mai mult decat un angajat. El petrece alaturi de ea in club si o insoteste la evenimente, atunci cand Irinel este ocupat. Dar gurile rele spun ca Monica si soferul sunt mai apropiati decat se cuvine pentru o femeie casatorita si angajatul ei. 

Dupa ce Monica si Irinel nu au mai iesit mult impreuna in ultima vreme, ei par ca vor sa recupereze. La petrecerea caritabila, cu o strangere de fonduri pentru Spitalul Marie Curie , Irinel s-a suparat pe soferul Monicai pe motiv ca e stangaci .

Rugat de Monica sa-i tina blana, Voicu a facut greseala sa-l intrebe pe Irinel daca trebuie lasata la garderoba sau dusa la masina. Omul de afaceri nu era in toane bune si l-a admonestat pe sofer ca nu stie sa se descurce singur in asemenea situatii. 

Dupa incident, soferul a ramas posac toata seara si a asteptat-o pe Monica in speranta ca ea va fi mai indulgenta, sustine Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului