Vedete din Romania

#monica columbeanu #sua #plecare

Isi lasa Monica Columbeanu tara pentru americani?

Monica Columbeanu pare din ce in ce mai decisa sa paraseasca tara. Vedeta este tentata sa se stabileasca in Statele Unite odata ce va incepe cariera in lumea filmului. In acest sens si-a achizitionat si un apartament in Los Angeles.

Potrivit unor informatii aparute in revista Star, Monica Columbeanu s-ar fi saturat de scandalurile mediatice in care a a tot fost implicata in ultimul timp si vrea sa o ia de la capat intr-o alta tara.

Vedeta are posibilitatea sa puna mana pe un rol intr-un film la Hollywod si cand se va intampla lucrul acesta, Moni vrea sa se si mute in America, intr-un apartament din L.A..

Sotul se pare ca nu intra in planurile ei, Monica marturisind pentru revista Star ca daca ar fi sa plece in S.U.A. va lua cu ea doar pe fiica ei si pe mama.

Astfel, este din ce in ce mai clar faptul ca relatia dintre Moni si Irinel atarna de un fir de ata, potrivit aceleiasi surse, iar momentul in care tanara va pune mana pe ravnitul rol, ruptura dintre cei doi s-ar putea si oficializa.

Intre timp, satula pana peste cap sa mai dea explicatii, Monica Columbeanu nu mai raspunde la solicitarile venite din partea presei din Romania, si-a inchis telefonul si este mai tot timpul plecata cand in State, cand in Franta sau Anglia.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare