Vedete din Romania

#adrian enache #relatie #iuliana marciuc

Iubitul Iulianei Marciuc s-a mutat cu ea

Iuliana Marciuc este in culmea fericirii langa iubitul ei, cu care se pare ca imparte si aceeasi casa. Mihalis Papadopoulos este o prezenta constanta in preajma Iulianei, pe care o insoteste la evenimente mondene, el manifestandu-si afectiunea fata de iubita sa tot timpul.

Sansele de impacare dintre Iuliana Marciuc si Adrian Enache par sa se fi spulberat. Iuliana se afiseaza din ce in ce mai mult la bratul iubitului sau grec, care o rasfata si inconjoara cu afectiune. Se pare ca cei doi chiar s-au mutat impreuna . Paparazzi Cancan au susprins-o pe prezentatoarea TVR intrand marti seara in blocul in care locuieste, in compania lui Papadopoulos.

Cei doi fusesera impreuna la un eveniment monden unde a atras privirile ca un magnet datorita comportamentului afectuos fata de ea. Marciuc refuza insa sa dea detalii referitoare la relatia sa cu grecul, insa spune ca are relatii normale cu fostul sau iubit. "Adrian Enache e tatal copilului meu. Suntem in relatii bune", a declarat aceasta pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare