Vedete din Romania

#andreea marin #Tuncay Ozturk #relatie Andreea Marin #detalii relatie

Iubitul turc al Andreei Marin a vorbit in premiera despre relatia sa cu vedeta

Tuncay Ozturk, iubitul turc al Andreei Marin, a acordat recent un interviu in care a vorbit despre cum a cunoscut-o pe vedeta si cum s-a infiripat aceasta poveste de dragoste.

"Am cunoscut-o ca pacienta, avand probleme serioase la coloana. O perioada destul de lunga dupa reabilitarea ei nu ne-am mai vazut, dar la inceputul acestui an ne-am reintalnit. Am avut mai mult timp sa stam de vorba si sa ne cunoastem", a povestit Tuncay pentru Agentidepresamondena.ro.

Iubitul Andreei Marin a marturisit ca unul dintre lucrurile care l-au impresionat cel mai mult la Andreea a fost relatia pe care aceasta o are cu fiica sa, Violeta.

"Cand am vazut-o intrand in spital cu fetita ei, am observat-o de la distanta ca mama si trebuie sa spun ca m-a impresionat caldura acestei relatii. In familiile noastre acest sentiment este unul foarte profund, important. Practic, relatia noastra de astazi are ca radacina aceasta potrivire, felul in care vedem viata si rostul nostru este similar", a marturisit fizioterapeutul turc.

Acesta a dezvaluit, de asemenea, ca s-a mutat deja in Bucuresti, unde a inchiriat un apartament.

"Deja locuiesc partial si la Bucuresti, unde am inchiriat un apartament. Cum v-am spus, am pacienti romani si lucrez si voluntar intr-un proiect umanitar aici", a dezvaluit Tuncay.

Sursa foto: vedete.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului