Vedete din Romania

#Nadia Comaneci Globurile de Aur #vedete intern #nadia comaneci #showbiz

Iulia Albu, critici dure la adresa Nadiei Comaneci

Nadia Comaneci si sotul sau, Bart Conner, s-au numarat printre invitatii de onoare ai celei de-a 73-a gale a premiilor Globul de Aur. Apreciata de vedetele internationale, Nadia Comaneci este criticata in tara de Iulia Albu.

Din fotografiile postate pe Facebook in care “Zeita de la Montreal” apare alaturi de Will Smith si sotia sa, frumoasa Eva Longoria ori talentatul actor Jamie Foxx, se poate observa rochia neagra, mulata si transparenta în partea sus pe care gimnasta a ales-o pentru acest eveniment. Tinuta nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu.

“Nadia Comaneci la Golden Globes si monstruosul monolog al unei aparitii de cosmar. O iubesc pe Nadia, dar asta nu schimba cu nimic faptul ca doamna noastra de aur a purtat un prezervativ pe post de rochie. (...) Nu am nicio problema cu Nadia Comaneci, dar acum nu cred ca este cazul sa-i acordam circustante atenuante. Mai ales ca este de multa vreme in circuitul acesta. Nu inteleg de ce a simtit nevoia sa-si ia o rochie atat de transparenta in partea de sus. Este putin stearsa, seamana cu Demi Moore. Cineva de calibrul Nadiei nu avea voie sa poarte o astfel de tinuta, imi pare foarte rau. Cred ca este cea mai proasta tinuta pe care am vazut-o la Globurile de Aur”, a scris Iulia Albu, pe blogul ei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare