Vedete din Romania

#iulia albu #catinca roman #razvan ciobanu #vedete intern #showbiz

Catinca Roman ii ia aparare surorii sale. Ce spune despre Iulia Albu

Iulia Albu si-a gasit, in sfarsit, nasul! Daca pana acum o multime de vedete au fost luate in raspar de celebrul fashion editor, a venit randul celor de "teapa" ei sa o critice. Creatorii de moda Razvan Ciobanu si Catinca Roman au reactionat dur la adresa ei.

Totul a pornit dupa ce, la inceputul saptamanii, Iulia a intalnit-o intr-un studio TV pe Oana Roman, unde au avut un schimb de replici in stilul caracteristic.


Sursa foto: fashionandbeauty.ro

Designerul Razvan Ciobanu a reactionat si el. "Sa ne intelegem... Iulia Albu poate sa fie digerabila (in particular) Dar astazi a cam "prins-o" cu temele nefacute si nu apreciez nici discursurile care se bazeaza pe informatii (barfe de strada) fara ca acestea sa fi fost subiectul. Nu ca ar fi treaba mea, dar moderatia si bunul simt sunt atribute pe care mi-as dori sa le vad la tv. Ca de mojicii si "laturi" m-am cam saturat in epoca moderna a televiziunii", a scris Ciobanu pe Facebook.

Sursa foto: cotidianul.ro

Si Catinca Roman a reactionat la cuvintele Iuliei Albu, care a acuzat-o ca, desi se recomanda drept designer, nu ar avea studii de moda. "In primul rand, sunt foarte usor de verificat institutiile de invatamant pe care le-am urmat, in al doilea rand, o scoala nu reprezinta neaparat garantia unui profesionalism sau a unei educatii. Ideea nu este sa ne batem in diplome sau in declaratii, pentru ca nu se ajunge la niciun rezultat", a declarat Catinca pentru WOWbiz.ro.

CITESTE SI:
Cel mai nou cuplu din showbiz: Naomi Campbell si Justin Bieber!
Un rapper celebru, arestat pentru jaf
Alibaba sau povestea fabuloasa a somerului ajuns miliardar

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare