Vedete din Romania

#iulia albu #mihai albu #sarcina #silueta

Iulia Albu, sarcina cu silueta

Insarcinata in luna a noua, Iulia Albu tine inca la silueta ei. Pentru sotia designerului de pantofi class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/mihai1" title=" class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/mihai1" title="mihai">mihai ">Mihai Albu, fetita pe care o asteapta in curand nu poate fi folosita ca scuza pentru a manca oricat.

Iulia nu si-a alterat semnificativ garderoba dupa ce a aflat ca e insarcinata. Ea nu a renuntat la grija pentru kilogramele in plus, dar si-a satisfacut poftele de femeie gravida.

"Eu, de felul meu sunt slabuta, dar trebuie sa recunosc si faptul ca niciodata nu am dat iama la frigider si sa uit sa mai plec de acolo. Chiar daca am avut pofte, ca orice gravida, doar am gustat din mancare si nu am infulecat in cantitati industriale, cum fac unele femei. Imi place sa am grija de mine, iar sarcina nu este un pretext pentru a manca pe rupte", a marturisit Iulia Albu pentru Gardianul.

Sotia lui Albu s-a ingrasat doar sapte kilograme in ultimele luni ale sarcinii, dar a avut grija sa pregateasca cu atentie sosirea micutei. Iulia si Mihai au cumparat toate lucrurile necesare bebelusului, pe care il asteapta in curand.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare