Vedete din Romania

#cearta Iulia Albu #cearta Mihai Albu #iulia albu #mihai albu

Iulia si Mihai Albu, cearta ca la usa cortului!

Iulia si Mihai Albu isi arunca replici acide in continuare, desi au trecut 3 ani de la divort!

Designerul de pantofi a postat pe contul sau de Facebook un mesaj pentru “fosta”, pe care o acuza ca este scandalagioaca.

“Atacurile nu se opresc ...chiar deloc! “Fosta” profita de orice ocazie sa lanseze tot felul de acuze si pareri despre persoana mea, utilizand trustul de presa la care este angajata si pentru care trebuie sa faca rating. Acest trust de presa incearca sa-i curete imaginea, permitandu-i sa atace atat persoana mea cat si brandul ce-mi poarta numele. La un articol, zic eu calomnios la adresa ei, i-am luat de fapt apararea declarand ca nu este adevarat, fosta mi l-a imputat si a reinceput sa ma denigreze si sa ma acuze cu tot felul de neadevaruri. Nu imi doresc sa port vreun razboi cu mama copilului meu! Am stiut dintotdeauna ca este in cautare de scandaluri, dar nu mi-am inchipuit ca va putea declansa asa ceva si cu mine, tatal copilului ei...nu am sa inteleg asta niciodata. Nu am sa inteleg nici cum a putut sa-si oblige sotul si copilul sa traiasca intr-un cotet cu gaini si cocosi, inaripate care au venit la pachet cu lipsa de respect, agresivitate verbala si multe altele. Din acest moment eu nu voi mai raspunde si nu ma voi mai apara niciodata! NICIODATa!! Ii doresc cat mai multe fructe exotice pe cap si cat mai multa minte in cap, iar in picioare “pantofi adevarati”. CRACIUN FERICIT!”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare