Vedete din Romania

#iulia vantur #moga #trac #psihoterapie

Iulia Vantur face psihoterapie prin telefon

Iulia Vantur vrea sa se apuce de cantat. Iar, pentru asta, ia de la Ozana Barabancea care ii tine si prelegeri psihoterapeutice prin telefon.

In ultimul , Iulia Vantur este din ce in ce mai hotarata sa o ia pe urmele iubitului ei, compozitorul Marius Moga. Se pare ca acesta, cat si prietenii ei, o incurajeaza pe Iulia sa faca cariera in muzica, considerand ca are si si talent.

Astfel, vedeta Pro TV s-a decis sa incerce emotiile scenei in calitate de interpret si pentru asta a inceput sa ia lectii de canto de la Ozana Barabancea, instruita la randul ei de regretata Anca Parghel .

Ozana Barabancea i-ar fi spus Iuliei ca foarte important in cariera de muzician este sa nu ai . Iar, pentru a-i reda increderea in ea, profesoara a pregatit o tehnica de reabilitare destul de inedita. Aceasta isi deschide fiecare lectie cu o prelegere psihologica menita sa-i schimbe mentalitatea vedetei. Dorind sa retina perfect indicatiile terapeutice date de Ozana, Iulia si-a salvat totul in telefonul ei mobil.

"A venit la mine sa o invat sa gandeasca muzical. Am spus acele lucruri ca sa ii dau si mai multa incredere in ea. Are talent", a declarat Ozana Barabancea pentru Cancan.

De partea cealalata, Iulia tine sa precizeze ca pentru ea, muzica nu poate fi nimic mai mult decat un hobby.

"Sunt unele dintre cele mai frumoase momente. Facem impreuna, cand ne permite timpul, exercitii de canto, de respiratie, de pentru placerea si meseria mea, deoarece atat la Stirile Pro TV, cat si la `Dansez pentru tine` am nevoie de o dictie buna. Sunt onorata ca ma pot bucura de sfaturile ei", a povestit Iulia Vantur pentru aceeasi publicatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare