Vedete din Romania

#iuliana luciu #nicoleta luciu #familie

Iuliana Luciu: "Tata si-a dorit tot timpul ca noi sa plecam de acasa"

Iuliana Luciu l-a atacat dur pe tatal sau, despre care spune ca i-a distrus copilaria si ca este beat tot timpul.

Alaturi de Nicoleta, Iuliana sustine ca tatal sau este consumat de patima bauturii, lucru care l-a transformat intr-un monstru care isi batea sotia si acum isi ataca familia in presa.

"Nu vorbim decat foarte, foarte rar la telefon, iar atunci cand o facem, este beat si ne intelegem greu. De fapt, el si-a dorit tot timpul ca noi sa plecam de acasa. Cand l-am parasit toti, a inceput sa se planga ca ii e dor de noi. De fiecare data cand mai treceam pe la el, era beat si ne reprosa tot felul de lucruri, astfel incat ajungeam sa ne dorim sa plecam cat mai repede, sa nu iasa cearta. Cand Dan (n.r. fratele Iulianei si al Nicoletei) era acasa, se certa mereu cu tata. Ar fi vrut ca Dan sa munceasca non-stop si sa ii dea lui toti banii", a declarat Iuliana pentru Libertatea.

Sora Nicoletei Luciu spune ca tatal ei a refuzat orice ajutor de la familie, in afara de bani, pe care ii cheltuia numai pe bautura.

"Copilaria mea a fost una cu foarte multe nopti nedormite, pentru ca tata era tot timpul beat si se trezea noaptea cu chef de scandal. Ii cerea mamei sa ii incalzeasca mancare, iar cand i-o punea in farfurie incepea sa arunce dupa ea prin toata bucataria. Ii trebuia un motiv pentru a incepe scandalul. O tinea asa pana dimineata. Cate batai a trebuit sa indure mama din cauza lui, numai noi si ea stim. Iar ea a acceptat toate astea pentru noi si a sperat ca o sa se schimbe, dar asta nu s-a intamplat nici pana in ziua de azi", a mai spus sora Nicoletei Luciu.

Iuliana Luciu a explicat ca tatal sau nu vrea sa se trateze de ciroza , pentru ca tratamentul impune ca pacientul sa se lase de baut complet.

Ion Luciu, tatal Nicoletei si al Iulianei"A fost internat, dar nu a rezistat mai mult de o zi, doua, pentru ca in spital nu avea voie sa bea. I-am dat bani sa mearga la doctor, sa isi plateasca analizele, dar degeaba. Daca nu se lasa de bautura nu are nici o sansa de vindecare. Si cand a dat interviul era beat, se vede si in poza. Cine il cunoaste stie", a mai spus Iuliana.

 

Citeste si

Nicoleta Luciu, despre tatal ei: "N-a stiut sa ne ofere o imbratisare sau sa ne spuna o vorba buna"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare