Vedete din Romania

#brasov #suferinta #adrian enache #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc il trece pe Enache prin clipe grele

Adrian Enache sufera dupa Iuliana Marciuc . Daca vedeta TVR se distreaza la Brasov, in compania prietenilor, Enache incearca sa iasa din starea de debusolare si se consulta cu prieteni comuni ai lui si ai Iulianei.

Iuliana Marciuc nu pare sa-l mai vrea inapoi pe fostul iubit si tatal copilului sau. Dupa foarte multi ani in care acesta nu s-a putut hotara asupra femeii cu care sa ramana, TVR- ista a decis sa isi creasca copilul singura si sa nu-l mai astepte pe Adrian.

In paralel, amorezul si-a depus actele de divort pentru ca a ales sa mearga catre Iuliana si fiul sau. Astazi are loc prima infatisare in cazul divortului de sotia sa Corina, care nu se stie inca ce deznodamant va avea, din cauza grevei magistratilor. Pana la pronuntarea divortului, el incearca, impreuna cu prietenii Iulianei sa o recucereasca.

Potrivit Libertatea, cantaretul s-a intalnit, zilele trecute, cu Ioana, nasa copilului pe care il are cu Iuliana Marciuc, pentru a incerca sa gaseasca o rezolvare pentru situatia in care se afla cei doi. El parea suparat pentru ca fosta lui iubita pare ca s-a simtit excelent in compania prietenilor la Brasov, la Festivalul Cerbul de Aur .

TVR-ista a mers la Brasov la o serbare campeneasca impreuna cu amicii ei, avocatul Catalin Dancu si Costin Marcus, impreuna cu care a invatat sa dea cu coasa.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului