Vedete din Romania

#logodna #adrian enache #iuliana marciuc

Iuliana Marciuc: "Nu ne grabim cu nunta"

Iuliana Marciuc a acceptat sa vorbeasca despre logodna cu iubitul ei, Adrian Enache . Intr-un interviu acordat ziarului Libertatea, vedeta TVR a povestit cu lux de amanunt ce s-a intamplat week-end-ul trecut la Balcic .

Astfel am putut afla ca Marciuc si Enache au planuit acest eveniment inca din primavara, cand Sorin Marcus le-a cerut sa le fie nasi lui si lui Carmen la nunta. Cei doi au vrut insa sa tina totul secret deoarece nu le-a placut niciodata ca relatia lor sa fie subiect de barfa.

"Desi s-a scris ani de zile despre relatia noastra, noi ne-am trait-o discret. Presa a fost mereu cu ochii pe povestea noastra, dar asta nu inseamna ca noi nu suntem niste persoane discrete. Asta e pretul pe care il plateste o persoana cunoscuta... Imi si pare rau ca logodna noastra a umbrit intr-un fel casatoria bunilor nostri prieteni.", a precizat Iuliana Marciuc, pentru ziarul Libertatea.

Cei doi indragostiti au vrut sa respecte intru totul ritualul unei logodne astfel ca si-au cumparat si inele de logodna , trandafiri si lumanari.

"Am respectat intru totul ritualul unei logodne. Pentru ca trandafirii alb-verzui sunt preferatii lui Adrian in buchetele pe care le-am primit de-a lungul anilor, lumanarile si buchetul meu de la logodna au fost realizate din aceste superbe flori. Am aflat in ultimul moment ca vom avea nevoie de ele, asa ca le-am luat in drum spre Balcic. Special e insa inelul de logodna pe care Adrian l-a comandat fara ca eu sa stiu.", a explicat Iuliana pentru aceeasi publicatie.

In ceea ce priveste planurile de viitor, fericitul cuplu nu se grabeste cu nunta. "De ce sa ne grabim? Ne simtim bine asa, savuram momentul. Acum e totul prea frumos ca sa mai schimbam ceva.", a explicat Iuliana in interviul acordat ziarului Libertatea.

De partea cealalta, fosta sotie a lui Adrian Enache, cu care de altfel artistul inca mai locuieste, nu crede in aceasta logodna.

"Adrian a fost la nunta lui Sorin Marcus, pentru ca sunt prieteni de 20 de ani. Nu cred ca s-au logodit. El nu putea sa-l naseasca pe Sorin pentru ca nu este insurat si trebuia sa le citeasca si lor preotul doua vorbe, trei prostii, ca sa poata sa faca asta. Oricum, e treaba lui ce face. Eu m-am saturat de capitolul Enache.  Deocamdata, vad ca sunt noua luni de la divort si suntem in acelasi stadiu. Nu stiu ce este in capul lui", a declarat Corina in emisiunea "Acces Direct".

Citeste si:

Iuliana Marciuc si Adrian Enache, logodna in secret

Marciuc si Enache si-au tinut logodna in secret si fata de rude

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare