Vedete din Romania

#iuliana marciuc #adrian enache #logodna

Iuliana Marciuc si Adrian Enache, logodna in secret

Iuliana Marciuc si Adrian Enache s-au logodit in secret la .

Cei doi porumbei au participat week-end-ul trecut la nunta bunului lor prieten, Sorin Marcus. Evenimentul a avut loc in localitatea Balcic din Bulgaria. Pentru ca si-au dorit foarte mult sa fie nasii lui Sorin si ai lui Carmen, Iuliana si Adrian s-au logodit in fata preotului.

Potrivit traditiei crestine, pentru a putea cununa pe cineva, trebuie sa fi cel putin logodit. Iuliana si Enache nu au mai stat pe ganduri si s-au conformat ritualurilor bisericesti.

Intr-un cadru superb, si anume celebrul palat de la Balcic care a apartinut Reginei Maria, cei doi indragostiti au spus "Da" in fata altarului. Imediat dupa scurta ceremonie de logodna a avut loc si nunta propriu zisa a afaceristului Sorin Marcus cu aleasa inimii lui, Carmen. Nasii celor doi au fost binenteles proaspetii logodnici, Iuliana si Adrian.

Adrian Enache si Iuliana Marciuc sunt impreuna de mai bine de 14 ani. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de patru ani, pe numele lui, Mihnea David.

Anul trecut, in toamna, Enache a divortat de sotia lui, Corina, cu care are de asemenea un copil, pe Diana, in varsta de 13 ani.

De cand a divortat, prin presa s-a tot zvonit ca Adrian ii va cere mana Iulianei si ca va avea loc o nunta. Solistul n-a facut insa niciun pas in acest sens, asta pana acum. Logodna de la Balcic pare sa fie un anunt tacit al unei casatorii cat mai apropiate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare