Vedete din Romania

#iuliana tudor #sarcina #tv

Iuliana Tudor, insarcinata in luna a sasea

In finalul sezonului trecut al emisiunii " O data-n viata ", Iuliana Tudor a lipsit de la cateva intalniri cu telespectatorii. Motivul avea sa fie declarat initial ca fiind o stare precara de sanatate, cauzata din pricina suprasolicitarii.

Absenta Iulianei Tudor a surprins pe toata lumea, inclusiv echipa emisiunii pe care o coordoneaza. Si... a fost un prilej pentru ca presa din Romania sa creioneze adevarate scenarii in jurul evenimentului care ar fi determinat-o pe principala vedeta TVR sa absenteze de la propria emisiune.

Motivul adevarat era, insa, una dintre cele mai mari bucurii din viata vedetei tv: a aflat ca este insarcinata. De ce Iuliana Tudor a tinut departe de ochii tuturor motivul adevarat al absentei din peisajul media?!

"Dupa ce medicii mi-au spus ca va fi o sarcina cu risc major am considerat ca cel mai potrivit ar fi sa nu impartasesc in presa motivul adevarat al acestei absente. Mi-a fost teama sa traiesc public drama pierderii unui copil, dupa ce anuntam o asemenea bucurie".

 

Insarcinata in 6 luni

 

Asa ca vestea a fost tinuta departe de ochii publicului timp de aproape sase luni, perioada in care Iuliana Tudor a declinat invitatiile pentru emisiuni tv sau interviuri in presa scrisa . Insa nu a putut sa nu se implice in campania TVR, "Invinge apele", unde, alaturi de echipa ei, a reusit sa salveze multe dintre cazurile disperate ale romanilor sinistrati.

La editia speciala "O data-n viata" din cadrul acestei campanii, nimeni nu si-a dat seama ca gazda show-ului va fi mamica, Iuliana Tudor reusind sa duca la bun sfarsit toate cele trei editii ale emisiunii, fara sa lase sa se vada adevaratul motiv al celor cateva momente de slabiciune din timpul filmarilor.

 

Sarcina cu risc

 

In primele momente medicii nu au dat sanse prea mari sarcinii, avand in vedere antecedentele de sanatate ale Iulianei Tudor.

"Acum insa, cel mai important lucru este ca, cel putin in acest moment, bebe e in siguranta", ne-a declarat vedeta de la "O data-n viata".

Iuliana Tudor va reveni in emisiune. Sezonul al 7-lea al emisiunii "O data-n viata" va debuta pe 8 octombrie pe TVR1.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului