Vedete din Romania

#iurie darie #recuperare iurie darie #iurie darie bolnav

Iurie Darie si-a revenit dupa trei luni petrecute la terapie intensiva

Iurie Darie (83 ani) a depasit perioada critica din ultimele luni, iar starea sa de sanatate s-a ameliorat vizibil. Actorul este pe deplin constient, a inceput sa manance singur si, mai mult decat atat, iese zilnic la plimbare cate o jumatate de ora.

Iurie Darie a suferit doua operatii pe creier la sfarsitul lunii mai si, respectiv lunii iunie, apoi a fost internat la terapie intensiva. Desi medicii nu ii acordau foarte multe sanse de recuperare, partenera de viata a maestrului, Anca Pandrea a avut in permanenta grija de el si a facut tot ce i-a stat in puteri pentru a-l ajuta sa isi revina.

Tinand cont de faptul ca Iurie Darie s-a insanatosit, medicii vor decide cand il vor externa.

"Acum doarme Iurisca al meu. I-am dat sa manance si s-a culcat, dragul de el. Se simte bine, il scot in curte si ne plimbam cu un fotoliu mare si cu roti. De cinci zile ne plimbam prin curtea spitalului...

Trebuie sa vorbesc cu medicii ca sunt sanse sa ne externam saptamana aceasta sau saptamana viitoare", a declarat Anca Pandrea pentru publicatia CanCan.

Sursa foto:cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului