Vedete din Romania

#vedete bolnave #jean paler #probleme sanatate

Jean Paler, bolnav

Indragitul Jean Paler sufera de afectiuni circulatorii care ii creeaza un discomfort urias, dincolo de faptul ca i-au subrezit sanatatea. Din acest motiv, a ajuns sa apara pe scena in papuci de casa. Multi cred ca este o excentricitate a artistului, insa adevarul este cu totul altul. 

Actorul de comedie suferă inflamații arteriale periferice la nivelul picioarelor și durerea provocată chiar și de pantofii speciali este mare, așa că, în momentele acute, preferă să poarte, ca la spectacolele estivale, papuci de vară, scrie Libertatea.ro si publica o imagine cu artistul la costum si in incaltaminte de plaja. 

În umă cu patru ani, veteranul actor de teatru de revistă, care tocmai a împlinit 55 de ani, a fost operat după un preinfarct, intervenție chirurgicală în urma căreia s-a ales cu trei stenturi la inimă și care l-a băgat în concediu medical forțat. Lipsa activității profesionale a condus la neajunsuri financiare și, automat, la incapacitatea de a-și susține tratamentul. Pe fondul sistemului imunitar scăzut, Jean Paler s-a îmbolnăvit de pneumonie și a fost suspect de probleme pulmonare mult mai grave, mai scrie sursa citata. In ciuda problemelor evidente, actorul pare insa sa-si fi pastrat buna dispozitie, cel putin pentru public. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare