Vedete din Romania

#showbiz #ilie nastase #adina halas #vedete intern #ruby #oana roman

Jenant! 7 fotografii pe care vedetele le-ar vrea sterse pentru totdeauna

Nimic nu scapa obiectivului aparatului de fotografiat, si cu atat mai mult ochiului critic al publicului. Acum sau in urma cu doua-trei decenii, vedetele au facut furori in ipostaze care nu le fac neaparat cinste, iar acum si-ar dori ca acestea sa dispara din mediul virtual.

Ilie Nastase

Sursa foto: click.ro

Habar n-a avut Ilie Nastase ca paparazzii ii urmaresc fiecare pas si ca sunt dupa el chiar si atunci cand pleaca sa caute o toaleta. Vara aceasta, intr-unul dintre weekendurile petrecute la mare, tenismanul nu a mai avut rabdare sa ii vina randul la toaleta publica si a inlocuit-o cu un gard. Momentul absolut jenant a fost importalizat de fotoreporterii click.ro.
 

CITESTE SI: 

3 vedete care si-au dezvaluit secretele amoroase in carti
Anca Lungu, de la "Printesa Polonic" la diva eleganta
Tanarul care face turul tarii pe bicicleta ca sa aduca lumina in casele romanilor

Oana Roman

Sursa foto: libertatea.ro

E bine cunoscut faptul ca Oana Roman a avut mereu probleme cu greutatea si acesta a fost si motivul pentru care de multe ori a fost tinta criticilor. Una dintre fotografiile care au suscitat multe comentarii este cea in care vedeta TV poarta o fusta foarte scurta care i-a scos picioarele plinute in evidenta si care, la un moment dat, a lasat sa i se vada si lenjeria intima.

Adina Halas


Sursa foto: wowbiz.ro

Adina Halas a reusit anul acesta sa atraga toate privirile la un eveniment monden cand a aparut cu rochia rupta, care-i atarna pe picior si lasa la vedere buzunarul. Culmea, Adina nu parea deloc jenata de aparitia ei! "Cred ca s-a desfacut acum, sau probabil pe drum, inainte de a ajunge la eveniment", a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Sarah Jessica Parker




Intr-o fotografie din anii '90, Sarah Jessica Parker apare cu parul valvoi si cu o sticla de apa intre picioare. Dincolo de tinuta de alergat, specifica perioadei, pozitia vedetei din "Totul despre sex" lasa de dorit, fiind departe de aparitiile sofisticate, neaparat pe tocuri, din anii ce au urmat. 

Madonna

Sursa foto: filme.metropotam.ro

Incercand sa pozeze sexy, si Madonna a cam gafat, ea alegand sa "muste" dintr-un pestisor abia scos din acvariu! Sedinta foto de la piscina a fost insa in mare voga la inceputul anilor '90, cand se pare ca inspiratia fotografilor era in pana. 

Leonardo DiCaprio

 

Sursa foto: filme.metropotam.ro

Iar o imagine care cu greu ii face cinste lui Leonardo DiCaprio este cea in care starul, in tineretile lui, s-a fotografiat ud, cu o scoica mare la ureche, parul ud si privirea lasciva. Tot in anii '90, starul din "Romeo si Julieta", "Titanic", "Plaja" sau "Shutter Island" apare intr-o ipostaza provocatoare, in pantaloni de piele, cu pieptul pe atunci adolescentin dezvelit si inconjurat de o blana de leopard. Privirea patrunzatoare si zambetul sunt departe de cele ale activistului impotriva incalzirii globale de acum. 

Ruby

Sursa foto: ziarulring.ro

O gafa monumentala a facut si Ruby, atunci cand, la Gala Premiilor ZUMA de anul acesta, tamponul pe care il ascunsese in sutien a alunecat si si-a facut aparitia in toata splendoarea lui prin corsetul transparent al tinutei.


Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare