Vedete din Romania

#insarcinata #familie #cariera #jojor

Jojo, dispusa sa renunte la cariera de dragul familiei

Actrita Jojo (30 de ani), care va aduce pe lume in acest an un copil, este dispusa sa renunte cariera sa artistica de dragul familei, informeaza libertatea.ro. 

"Pentru familia mea, as renunta la cariera. De exemplu, daca familia mea ar avea o sansa extraordinara sa traiasca nu stiu ce destin in alta parte a lumii, iar asta ar insemna sa pierd toti anii mei de munca, as renunta la ei fara niciun fel de regret", a declarat Jojo pentru revista Unica.

Jojo a marturistit ca isi doreste sa nasca natural : " Mi -as dori foarte mult sa nasc natural, dar nu stiu daca va fi posibil. Am o conformatie androgina, sunt foarte mica in bazin si, de aceea, mi-ar fi foarte greu sa nasc asa. Doctorita mi-a spus ca nu stie daca e indicat. Ne dorim mai multi copii, si macar pentru prima data sa nasc natural, ca sa-mi pot implini acest vis. Nu mi-e frica de momentul nasterii, mi-e mai mult frica de cezariana ".

"Eu nu tin cont de niciun fel de moda. Instinctiv, am sentimentul asta sa las sa se intample lucrurile natural. In plus, eu sunt o fire foarte sportiva, iar dupa cezariana, luni de zile nu poti decat sa te plimbi, nu poti sa faci niciun alt tip de miscare, iar asta ma infioara. As vrea sa-mi pot tine copilul in brate, sa pot sa ma ridic, sa ma plimb cu el, sa pot merge, alerga, orice. Si, da, voi naste aici, in Bucuresti", a adaugat Jojo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului