Vedete din Romania

# Joseph Hadad PRO TV # Joseph Hadad show dans # Joseph Hadad dans #Joseph Hadad

Joseph Hadad, din bucatarie, direct pe ringul de dans!

Joseph Hadad va condimenta cele mai cunoscute si apreciate stiluri de dans in noul show, care va fi difuzat in aceasta primavara, la Pro TV! Joseph va incepe antrenamentele in curand si promite sa invete cat mai multe stiluri de dans, astfel incat sa ajunga la fel de apreciat ca in bucatarie si pe ringul de dans.

In ceea ce priveste implicarea sa intr-un show de dans si ceea ce isi doreste de la aceasta experienta, Joseph Hadad a spus: „Am crescut si m-am format cu un principiu solid, acela ca atunci cand te pasioneaza o meserie, sa dai tot ce ai mai bun in directia aceea. Asadar, pentru ca mi-am dedicat toata viata gastronomiei, marea mea pasiune, am lasat orice alta activitate ce mi-ar fi putut distrage atentia. Mi-a placut insa mereu sportul, am facut inot de performanta, iar dansul l-am privit intotdeauna cu admiratie. Mi se pare unul dintre cele mai elegante sporturi. Cand am auzit prima data de propunerea de a participa la o emisiune de dans, am fost coplesit. Primul instinct a fost sa refuz. Intotdeauna mi-a fost frica de esec, mai ales intr-un domeniu in care nu sunt pregatit. Dar echipa mea mi-a dat curaj si am simtit ca poate e momentul ca romanii sa ma cunoasca si altfel. Majoritatea ma stiu drept un chef extrem de dur, exigent si dedicat totalmente bucatariei. Putini stiu insa ca, in esenta, sunt un om simplu, caruia ii place sa se bucure de viata, ii place muzica si ii place sa petreaca frumos in putinul timp liber pe care il are. Multumesc, Pro TV, pentru sansa de a descoperi in mine ceva ce nu stiam ca am! Nu aveam idee ca pot simti atat de bine muzica si nici nu aveam idee ca ma pot misca asa de frumos pe ritm. Sunt incantat si ma simt in siguranta, pentru ca stiu ca voi avea alaturi o dansatoare profesionista. Sper ca publicul roman sa se indragosteasca de noul format si sper sa ii pot cuceri si cu veleitatile mele de dansator, nou deprinse.”.

Pasiunea lui Joseph Hadad pentru gatit a inceput cand avea doar 16 ani, atunci s-a inscris si la o scoala in domeniul culinar, iar la 21 de ani a avut primul sau job, acela de asistent chef.

Trei ani mai tarziu, a fost numit Chef-Garde – Manager la un important restaurant din Tiberias, Israel.

In anul 1989, Joseph a fost promovat si a devenit Executive Chef la un faimos retaurant din Ierusalim.

In ultimii 35 de ani, Joseph si-a dedicat majoritatea timpului marii sale pasiuni, gastronomia de top, talentul sau fiind rapid remarcat atat de catre colegii lui, cat si de catre clienti, in restaurante celebre din intreaga lume.

Pe langa pasiunea pentru bucatarie si realizarile sale in acest domeniu, Joseph iubeste muzica si dansul, iar show-ul de dans difuzat de Pro TV reprezinta ocazia perfecta pentru el de a le arata romanilor si o alta parte a personalitatii sale.

In primavara aceasta romanii vor urmari un show de dans extraordinar, in care 12 perechi formate din celebritati si dansatori profesionisti vor transmite foarte multa pasiune si emotie prin intermediul coregrafiilor realizate pentru fiecare editie LIVE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului