Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #despartire andreea balan # keo andreea balan

Keo rupe tacerea. Mesajul suprinzator pentru Andreea Balan.

Keo si-a luat inima in dinti si a reactionat vizavi de criticile dure aduse de fani si nu numai. 

Astfel, acesta  a vrut sa-si expuna clar punctul de vedere si a transmis un mesaj fanilor, dar si Andreei Balan. Desi acesteia din urma nu i s-a adresat direct, Keo a vrut sa sublinieze ca, indiferent de greseala comisa, Andreea nu ar fi trebuit sa impartaseasca atatea detalii din viata lor de cuplu, pana acum atat de discreta. Mai mult, desi sustine ca nu-si va vorbi de rau fosta iubita, Keo spune ca timpul va arata adevarata fata a tuturor celor implicati in acest scandal. 

Iata mesajul lui Keo pentru fani si Andreea, publicat pe pagina sa de Facebook, de curand. 

„Cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt. Cine nu ma cunoaste, ma judeca pe baza informatiilor vehiculate prin presa sau spuse de o persoana care incearca din toate puterile sa se razbune pe mine. Indiferent de greseala pe care eu am comis-o pe plan personal fata de Andreea, si care trebuie sa mi-o asum, aceasta problema trebuia rezolvata intre noi, strict in intimitatea cuplului, fara sa ne spalam rufele murdare in fata publicului! Din pacate, acest imens circ a depasit orice limita si ma afecteaza profund pe plan uman, familial si artistic.

As vrea sa fie clar pentru toata lumea: faptul ca am stat in banca mea, ca am tacut si am refuzat sa contrez public toate lucrurile scrise despre mine, se datoreaza bunului meu simt si dorintei mele de a nu alimenta acest scandal total disproportionat. Nu inseamna in niciun caz ca in mod tacit am acceptat tot ceea ce se spune despre mine!

CITESTE SI: Stefan Banica Jr, contract nou la Antena 1! Cui ii va lua fata 

Conchita Wurst, de la barbat timit la femeia cu barba provocatoare

Ce au in comun aceste 10 vedete? Vei fi surprins!

Am decis sa intorc celalalt obraz si sa astept sa treaca uraganul. Precizez ca intotdeauna voi vorbi frumos desprea Andreea indiferent de tot ceea ce se va intampla, ii doresc tot binele din lume, este o persoana extraordinara din multe puncte de vedere, si am certitudinea ca timpul va inchide ranile si va demonstra ce fel de oameni suntem, fiecare dintre noi. Dar inainte de toate, pentru voi suntem doi artisti!

Intre timp, rog fanii de pe pagina mea de facebook sa nu ma mai judece. Niciunul dintre noi toti nu este un sfant, cu totii gresim in viata. (...) Eu sper sa se termine aceasta psihoza cat mai repede si sa reusesc prin munca sa transform totusi ceva atat de neplacut in ceva frumos.”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului