Vedete din Romania

#keo internat # keo operat #keo

Keo, operat de urgenta! Ce a patit fostul iubit al Andreei Balan

Cantaretul Keo, fostul iubit al Andreei Balan, a trecut prin momente de cumpana! Artistul a fost supus unei interventii chirurgicale dificile, ce a durat mai bine de trei ore! 

Acum, artistul se simte bine si se afla in perioada de recuperare. A tinut totul secret si abia acum s-au aflat detalii despre problemele de sanatate cu care se confrunta! Potrivit ultimelor informatii, iubitul lui Misty a fost diagnosticat cu hernie, dupa mai multe investigatii si analize.

Medicii i-au spus ca singura solutie este operatia. Din pacate insa, in timpul interventiei chirurgicale, doctorii au descoperit ca nu este vorba despre o simpla hernie de disc, ci de mai multe: doua hernii inghinale si una femurala. Astfel, în loc de operație care ar fi trebuit să dureze o oră și jumătate, artistul a stat trei ore în sala de operații.

"Într-adevăr am suferit o triplă intervenție chirurgicală, în urgență, la Spitalul Ponderas. Deși pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut șansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu care este un chirurg extraordinar, dar și un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenție mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut șansa de a fi internat pe noua secție a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc și în România o calitate la cel mai înalt nivel internațional.', a declarat Keo pentru ciao.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului