Vedete din Romania

Kylie s-a impacat cu Olivier Martinez?

Kylie Minogue este fericita pana peste cap, deoarece se afla din nou in bratele fostului ei iubit, Olivier Martinez , povesteste publicatia The Sun. Cei doi, care s-au despartit anul trecut, se pare ca au avut o aventura de doua zile in Paris, de dragul vremurilor trecute.

Din nou impreuna

Kylie, in varsta de 39 de ani, si Olivier, in varsta de 42 de ani, au fost vazuti tinandu-se de mana pe malurile Senei. S-au privit lung si dragastos in timp ce au savurat o cafea. Un martor a declarat ca "isi impartaseau toata problemele sentimentale unul celuilat si pareau foarte intimi.” Un membru al familiei actorului parizian a declarat : “Intotdeauna ea la caracterizat ca dragostea vietii ei. Cine stie ce se va intampla? Cu siguranta ca ne-ar placea sa ii vedem impreuna din nou.”

Dupa 4 ani

Cei doi au fost implicati intr-o relatie timp de patru ani iar Olivier a stat alaturi de Kylie pe perioada cat aceasta s-a luptat cu cancerul, dar s-au despartit din cauza infidelitilor actorului francez. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare