Vedete din Romania

#multumiri #lady gaga #twitter #mesaj #fani #operatie la sold #cartilaj

Lady Gaga, operata la sold: "Sunt in viata, imi traiesc visul"

Cantareata Lady Gaga si-a anuntat fanii ca a fost operata la sold din cauza unei fisuri aparute in cartilajul de la soldul drept.

Excentrica artista Lady Gaga a postat ulterior pe blogul sau personal un mesaj prin care le-a multumit fanilor sai pentru sprijinul pe care i l-au acordat la aflarea vestii ca a suferit aceasta interventie. Gaga le-a marturist fanilor sai ca in aceste momente s-a gandit in primul rand la ei.

"Atunci cand ma duceau in sala de operatie, m-am gandit la toata durerea si perseverenta voastra, la situatiile voastre familiale unice, la problemele voastre de la scoala, la problemele de sanatate, la abandon, la lupta pentru acceptarea propriei identitati", a scris Lady Gaga pe blogul sau.

Artista le-a promis insa fanilor ca se va recupera si va reveni cat de curand pe scena. "M-am gandit apoi la mine insami si mi-am spus: "Sunt in viata, imi traiesc visul, iar aceasta este doar un mic obstacol in drum»'".

Lady Gaga a postat miercuri un mesaj pe Twitter in care spunea ca va fi operata din cauza unei fisuri la sold si, din aceasta cauza, va fi nevoita sa anuleze toate concertele ramase din turneul mondial "Born This Way Ball", inceput acum doi ani.

Foto: abcnews.go.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare