Vedete din Romania

# laura cosoi mireasa # laura cosoi nunt #vedete intern #showbiz #laura cosoi

Laura Cosoi, declaratia bomba care il va intrista pe Smiley!

Laura Cosoi si-a gasit linistea si fericirea in bratele lui Cosmin, partenerul sau care o iubeste si o sustine in tot ceea ce face. Relatia cu Smiley este de domeniul trecutului si recent vedeta a declarat pentru Wowbiz.ro ca este hotarata sa se casatoareasca. 

"M-am gandit foarte mult la o eventuala cununie! O sa ma marit cu siguranta in viitorul apropiat, un an sau poate mai mult! E normal sa se intample asa, caci altfel eu si Cosmin nu ne-am incurca unul altuia vietile! Important este ca ne iubim si ne respectam, iar timpul liber il petrecem numai impreuna", a declarat Cosoi, in exclusivitate, pentru Wowbiz.ro.

Cat despre felul in care isi imagineaza Laura ziua nuntii, Laura a marturisit ca isi doreste ca evenimentul sa fie unul restrans si ca se viseaza intr-o rochie clasica de mireasa. 

"Sincer, m-am gandit mult la acest lucru! Sunt actrita si am fost pusa in situatia de a interpreta astfel de momente, am trecut prin toate emotiile unui astfel de eveniment, m-am imbracat ca atare si stiu pe dinafara toate ritualurile! Insa, cand va fi momentul sa fac asa ceva si in viata reala, as vrea sa fie o cununie dupa sufletul meu, nu grandioasa, caci nu ma vad alergand dupa 300 de invitati, ci una de care sa imi aduc aminte toata viata! In privinta rochiei de mireasa, cu siguranta, voi alege ceva clasic, intrucat niciodata nu am fost o tipa extravaganta! Nu cred ca tocmai atunci voi iesi din tiparele mele" a adaugat Laura Cosoi pentru Wowbiz.ro

CITESTE SI:

Antonia este implicata intr-un dosar de rapire

Oana Roman, secrete din adolescenta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare