Vedete din Romania

#laura cosi #smiley #casa

Laura Cosoi il tine in gazda pe Smiley

Nemultumiti de distanta mare fata de centru, dar si de traficul insuportabil din zona, Smiley si iubita sa, Laura Cosoi , (dreapta) au renuntat sa mai locuiasca in vila pe care o imparteau cu Marius Moga in cartierul Pipera din Bucuresti si au inceput sa caute o noua locuinta.

Prima care a gasit ce isi dorea a fost Laura, care, pentru ca toata viata ei a stat la casa, nu a putut sa se impace cu ideea de a se muta acum la bloc astfel ca si-a cumparat un apartament intr-o vila. In acest timp, iubitul ei a achizitionat un teren in apropierea Capitalei, pe care urmeaza sa ridice o vila in viitorul apropiat.

Pana atunci, cantaretul va locui impreuna cu Laura in apartamentul acesteia. "Il va gazdui vreo doi ani pe Smiley pana va fi gata casa lui. Lor oricum le place sa stea impreuna, sunt foarte indragostiti unul de celalalt asa ca ar fi stat intr-o singura casa si daca aveau amandoi locuintele lor", ne-a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Continuarea in Cancan


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului