Vedete din Romania

# mama laura cosoi # vedete cancer #laura cosoi #cancer

Laura Cosoi, marturii cutremuratoare despre boala mamei sale

Laura Cosoi este fericita acum, are o casnicie minunata si se bucura de o relatie extraordinara cu mama ei. Insa nu intotdeauna lucrurile au stat asa. Laura a facut cateva declaratii despre o perioada neagra din viata ei.

Laura a vorbit despre cea mai cumplită perioadă din viaţa ei, cand, in urma cu aproximativ 8 ani, mama ei a fost diagnosticata cu cancer. Socul a fost teribil pentru actrita, insa cele doua au trecut peste acest hop.

„Am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare, şocul a fost foarte mare. Mama a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, credeam că-mi pierd minţile!”, a declarat Laura. 

"Am albit într-o săptămână, doctorul mi-a spus că poate să fie şi metasază. Important e să te mobilizezi, cred că e şocul, nu îmi amintesc cum am fost de la un control la altul. Mama nu s-a panicat, eu da. Mama e genul de persoană de la care nu mă aşteptam să i se întâmple ceva rău. A fost pentru prima oară când lucrurile nu au stat cum trebuie. La început am negat, pe urmă am zis că trebuie să venim la Bucureşti, că sigur nu au diagnosticat-o bine. Eram sigură că e o problemă la Iaşi, nu că are mama o problemă. La Bucureşti s-a confirmat rezultatul", a povestit Laura pentru "Poveştiri adevărate".

Acum mama vedetei se simte bine, a depasit complet acea perioada, insa teama de boala aramas, asa ca Laura a indemnat de multe ori femeile sa mearga la control, preventia si diagnosticarea timpurie fiind salvatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare