Vedete din Romania

#nunta Laura Cosoi #vedete intern #showbiz #laura cosoi

Laura Cosoi se marita de doua ori intr-o luna! Nunta, la tv

In mai putin de doua saptamani, Laura Cosoi, fosta iubita a lui Smiley, si omul de afaceri Cosmin Curticapean se vor casatori. Si nu oricum! Vedeta va face doua nunti intr-o luna!

Actrita va avea doua petreceri, una la Iasi, orasul natal al artistei, si alta in Targu Mures, locul unde isi are originile viitorul sau sot, scrie wowbiz.ro.

Cei care ii vor conduce la altar pe indragostiti sunt Claudiu Ugran si sotia acestuia, Cristina.

Petrecerea din Moldova urmeaza sa aiba loc pe 7 august in localitatea Harlau, din judetul Iasi, intr-o locatie ultra exclusivista, la Conacul Polizu. Acesta se intnde pe un domeniu de 55 de hectare, a fost resedinta de vara din Moldova a familiei Ghica si, ulterior, a familiei Polizu

Peste o saptamana, distractia se va repetea in Ardeal, la Targu Mures, in fief-ul mirelui, acolo unde tinerii vor avea programata si ceremonia religioasa, la Catedrala Mare, lacas de cult din centrul orasul transilvanean, scrie cancan.ro.

Pro Tv va transmite nunta de la Targu Mures, iar concurentii de la Masterchef vor gati cele mai fine preparate pentru insuratei si invitatii lor. Invitatii au fost rugati sa se imbrace asa cum se simt mai bine, “colorati si veseli”, scrie cancan.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului