Vedete din Romania

#insarcinata #baietel #lavinia milosovici #campioana olimpica

Lavinia Milosovici se pregateste sa devina mamica

Lavinia Milosovici este insarcinata si asteapta ca in perioada imediat urmatoare sa devina mamica unui baietel. Fosta campioana olimpica la gimnastica, in varsta de 36 de ani, face tot posibilul sa duca sarcina la capat fara probleme, deoarece in urma cu patru ani si-a condus pe ultimul drum fetita, Denisa, nascuta cu o boala necrutatoare.

Lavinia Milosovici a acordat un interviu emotionant si a dezvaluit cat de greu i-a fost in acea perioada. Gimnasta a marturisit ca foarte putina lume era la curent cu problemele sale din acea perioada, dar antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang, impreuna cu Andreea Marin, au fost oamenii care i-au fost aproape.

"Pentru mine, Denisa a fost un copil normal, cu toate ca avea handicapul pe care il avea. Nu am mediatizat aceasta problema, pentru ca nu aveam de ce. Cand am avut nevoie de ajutor, am vrut sa plecam din tara cu ea, ne-au ajutat Andreea Marin si antrenorii Mariana Bitang si Octavian Belu", a declarat Lavinia Milosovici.

Fosta campioana la gimnastica a mai dezvaluit ca simte ca fetita pe care a pierdut-o acum patru ani l-a trimis pe lume pe fratiorul ei. Baietelul va primi numele Mihai Cosmin si va sta in camera Denisei.

Sursa foto: jurnalul.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului