Vedete din Romania

#tv #callatis #lavinia sandru

Lavinia Sandru, printre gazdele Festivalului Callatis, lipseste Moni

Festivalurile de muzica de pe litoral incearca metode noi pentru a obtine succesul. Daca organizatorii Festivalului de la Mamaia au ales-o pe Ramona Badescu pentru prezentarea editiei din acest an, echipa Festivalului Callatis va opta pentru varianta mai multor vedete care sa prezinte evenimentul. Printre numele vehiculate se afla si Andreea Mantea, dar si Lavinia Sandru , singura uitata fiind Monica Columbeanu.

Festivalul Callatis 2009 se va desfasura in perioada 9-15 august, la Mangalia. Evenimentul nu va avea insa pe scena prezentatoarea stabilita in iarna, respectiv Monica Columbeanu, ci sapte echipe de moderatori, stabilite in urma unor negocieri rapide.

Cuplurile care vor prezenta fiecare cate o zi a festivalului sunt Lavinia Sandru- Radu Fornea, Andreea Mantea- Marius Bodochi , Alexandra Velniciuc -Mugur Vrabete, Alina Sorescu- Vali Barbulescu , pentru ca in seara dedicata folclorului, pe scena scoica sa urce, Maria Dragomiroiu si Aurel Tamas.

Organizatorii au ales astfel sa incerce sa isi incerce succesul prin legarea mai multor nume de persoane publice de numele festivalului din acest an. Ei au lasat astfel deoparte promisiunea pe care i-o facusera de Revelion sotiei lui Irinel Columbeanu, dupa ce aceasta prezentase revelionul de la Mangalia.

Dintre toate numele existente pe lista organizatorilor pentru prezentarea celor sapte seri ale festivalului, un caz aparte il reprezinta, in schimb, solistul Adrian Enache. Potrivit Cancan, Enache a fost singurul care nu a reusit sa gaseasca o colega de scena cu care sa se potriveasca si sa dea bine pe micul ecran.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare