Vedete din Romania

#copil #cancer #liana stanciu

Liana Stanciu are pierderi de memorie

Din cauza socului emotional la aflarea vestii ca fetita ei are cancer, Liana Stanciu sufera de , amintundu-si cu greu viata ei dinainte tragediei.

Prezentatoarea emisiunii "Trenul Vietii" si sotul ei, Mihai, solist al trupei Bere Gratis , calatoresc lunar la unde fetita lor merge la control. Dupa o operatie dificila si foarte scumpa, micuta este acum un copil aproape sanatos. 

"Mergem cu Teodora lunar la pentru control. Am trait o perioada grea, pot spune ca boala fetitei mele m-a schimbat foarte mult. Nu-mi mai aduc aminte foarte multe lucruri din perioada de dinainte de Teodora.", a declarat ea, pentru Click!

Liana, care a revenit vineri la emisiunea pe care o prezinta pe B1 TV, a infiintat o fundatie pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Fundatia Georgescu sprijina constructia unui spital de pediatrie in Bucuresti.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului