Vedete din Romania

#tv #cna #liana stanciu

Liana Stanciu: "Chiar nu poti sa faci absolut orice in direct!"

Liana Stanciu este nemultumita de calitatea din ce in ce mai scazuta a emisiunilor TV romanesti. Prezentatoarea spune ca amenzile date de CNA sunt prea mici.

"Sunt oameni care nu mai au nicio legatura cu a se autocenzura... O sa-mi spui ca e o porcarie sa te autocenzurezi, dar chiar nu poti sa faci absolut orice in direct! In ultima vreme se face cam orice: s-au barbierit , si-au taiat parul... Daca vine unul intr-o emisiune TV si aduce o buda in direct, intr-un platou imens, si-si face nevoile, nici asta nu m-ar mira. CNA da amenzi minuscule in comparatie cu incasarile unui show TV . Inteleg ca nici bulgarii nu sunt departe, nici grecii, e o chestiune balcanica.

Exista doua tagme: cei care au nevoie de audienta ca sa faca bani, si atunci audienta e mai presus de orice legi sau reguli, si cei care sunt nimeni, dar au veleitati de vedeta, care se duc si se cer la TV si sunt bagati in seama, uneori megapromovati. Va jur ca nu sunt diforma, dar daca vreau sa ma asez in bikini, o fac la mine acasa si consider ca acolo e singurul loc unde fac chestia asta. Probabil ca va trece si acest curent, asa cum s-a intamplat si cu manelele de la sfarsitul anilor '90, cand oriunde te duceai era o manea”, a explicat Liana Stanciu pentru Ziarulring.ro.

Chiar daca situatia emisiunilor TV este grava, Liana mai spera inca in inteligenta publicului, care ar putea renunta la non-valori.

"Vom ajunge sa ne crestem copiii cu botox in urechi si in alte parti ale corpului si cu pseudomuzica la radio sau intr-un parc sau varf de munte, ca se poate si asta. Inca mai avem optiunea telecomenzii, inca mai putem alege. Mingea e la noi... Sper”, a mai spus Liana Stanciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare