Vedete din Romania

#liana stanciu #spital #copii

Liana Stanciu: "Un copil e mai mult decat un motiv de calcule"

Liana Stanciu critica decizia politica de a scadea valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului .

"Un copil e mai mult decat un motiv de calcule. Mult mai mult. Sigur ca trebuie hranit si ingrijit, dar mai ales iubit. Nicaieri nu se mai pune accentul pe om, pe suflet. Un copil trebuie sa creasca alaturi de doi parinti normali, nu de unii chinuiti de grija ca maine n-au ce manca sau ca daca face copilul febra n-au cu ce cumpara un antitermic.

Multi parinti lasa copiii de mici in grija altora pentru a le face viata suportabila. Si atunci cine decide ce e mai rau: un copil crescut cu resturi sau unul crescut cu parinti de imprumut?”, a explicat Liana Stanciu pentru ring.

Dupa ce a strans un milion de euro in 2009 pentru constructia celui mai mare spital pentru copii din Romania, Liana Stanciu continua pregatirile si vrea sa investeasca atat in constructie, cat si in pregatirea medicilor.

"Facem pasi marunti. Speram ca si siguri. Proiectul exista pe hartie, se cauta solutii de finantare , strangem bani pentru a specializa medici in strainatate. Vedeti ce e in sistem... De ce erau 11 copii cu o singura persoana la Giulesti? Unde era medicul? In tarile normale, in Terapie Intensiva e pacientul si asistenta... E grav, foarte grav!”, a mai spus Liana Stanciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare