Vedete din Romania

#lili sandu #showbiz #horia tecau # lili sandu iubit # horia tecau iubita

Lili Sandu, adevarul despre relatia cu Horia Tecau. Totul despre idila cu fostul iubit al Andreei Raicu!

In urma cu cateva zile a aparut zvonul ca Lili Sandu s-ar iubi in mare secret cu tenismenul Horia Tecau, fostul partener de viata al prezentatoarei Andreea Raicu. 

Revoltata de aceste speculatii, Lili Sandu a dat cartile pe fata si a vorbit deschis despre aceasta relatie. Vedeta a declarat ca in acest moment nu are niciun iubit si ca s-a intors in Romania, deoarece mama sa nu s-a putut acomoda la viata din Los Angeles. 

"Nu sunt implicata intr-o relatie serioasa, desi s-a spus acest lucru. Acum sunt concentrata pe cariera mea. Sunt implicata intr-un proiect nou si nu imi arde de nimic altceva. La un moment dat, voi avea cu siguranta si o relatie serioasa, stabila, insa, momentan, nu este nici cazul si nici momentul. Mama a stat o buna perioada de timp cu mine in Los Angeles si nu a reusit sa se adapteze, motiv pentru care a si suferit enorm si nici nu s-a simtit foarte bine. Propunerea de a prezenta emisiunea a venit intr-un moment in care eu ma gandeam oricum sa ma intorc aici de dragul ei", a marturisit Lili Sandu, pentru cancan.ro. 

Zilele trecute insa, vedeta a fost surprinsa in compania fostului sau iubit Bogdan Stelea, cu care a avut o relatie de mai multi ani si chiar au fost la un pas de casatorie. Apropiati ai vedetei sustin ca acestia ar dori sa se impace. 

CITESTE SI: Lora e distrusa! Nu poate sa divorteze din cauza...

Cum arata sotia lui Horia Brenciu 

Primele imagini de la nunta lui Robert Turcescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare