Vedete din Romania

Lili Sandu la TVR?

Postul public de televiziune isi doreste ca artista sa prezinte o emisiune de divertisment, informeaza Ziarul. Relansata pe piata muzicala, Lili Sandu nu a ascuns faptul ca-si doreste sa lucreze din nou in televiziune . “Am avut o perioada de un an si ceva in care a trebuit sa renunt la tot, sa ma ocup doar de cariera muzicala, cat timp am stat in Franta. Acum vreau sa ma linistesc, imi doresc o emisiune, sa lucrez in televiziune, sa reiau filmarile pentru un nou proiect, pentru o telenovela. Imi e dor de aceste lucruri”.

Debut la TVR

Dorinta sa pare a deveni realitate. TVR isi doreste ca Lili Sandu sa prezinte o emisiune de divertisment, care sa suplineasca lipsa „Surprizelor”, implicit pe cea a Andreei Marin. Surse din interiorul institutiei au marturisit ca postul national de televiziune a primit deja formatul show-ului respectiv, fiind doar o chestiune de timp pana cand Lili va fi chemata sa semneze contractul, sustine Ziarul. “Am auzit ca ar fi interesati de mine, dar nu eu am fost cea care am vorbit cu oamenii, nu eu am luat legatura cu ei. Sincer, mi-ar placea foarte mult, e ceva de viitor, iar TVR reprezinta pentru mine locul de unde as incepe o cariera in televiziune”, a mai adaugat cantareata. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare