Vedete din Romania

#divort #adelina varciu #liviu varciu

Liviu, despre Adelina: "Banii ei veneau din alta parte, eu eram sursa de publicitate"

Divortul dintre Liviu Varciu si Adelina va fi fara partaj . Actorul din "State de Romania" asteapta cu nerabdare momentul in care magistratii il vor "elibera".

"Nu avem nici un bun de impartit. As vrea sa ii dau mobila, dormitorul si tot ceea ce spune ca mi-a adus in casa. Mobila a fost cadou de nunta de la tatal ei. Este o usurare ca divortez, pentru ca mi-am dat seama ce caracter are. Ma bucur ca am scapat. Am suferit enorm (si acum imi lipseste!), dar vazand toate aceste mizerii si rautati din partea ei ma bucur ca sunt iar liber", a declarat Liviu pentru Libertatea.

Fostul solist al trupei L.A. sustine ca despartirea si scandalul au fost premeditate de Adelina, care l-a urmarit cu ajutorul unui detectiv particular si a pus microfoane in casa!

"Totul a fost premeditat si inventat. In microfoanele pe care le-a instalat in casa inainte sa ne despartim nu a auzit decat cat de mult o iubesc si ce minunata e sotia mea. Dar, daca s-a pretat la asa ceva, inseamna ca avea, cu siguranta, un plan", crede Varciu.

Liviu neaga faptul ca ar avea o noua iubita, explicand ca toate femeile alaturi de care a fost fotografiat sunt doar prietene. Acum se simte folosit de Adelina, pe care spune ca a iubit-o foarte mult.

"Cred ca mai degraba a cautat publicitatea, nu o familie. Iar acum cred ca are exact ceea ce si-a dorit! Oricum, banii ei veneau din alta parte, in timp ce eu eram sursa de publicitate", a mai spus Liviu.

 

Citeste si

Liviu Varciu si-a gasit o noua bruneta

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare