Vedete din Romania

#liviu varciu #adelina varciu #divort #infidelitate

Liviu Varciu: "O urasc pe sotia mea"

Liviu Varciu a fost puternic afectat de publicarea unor zvonuri conform carora sotia de care divorteaza acum l-ar fi inselat. Adelina a iesit din spital si se intoarce pe podium.

"Ce mi se intampla acum este mai dureros decat atunci cand mi-a spus ca divorteaza. Oamenii cu care ea a umblat sunt . Ce-oi fi cautat eu?... Ma bucur tare ca a iesit la iveala chestia asta. Am terminat orice sentiment. De la dragoste la ura e un singur pas, asa se spune. Eu de aseara o urasc pe fata asta. Pentru mine este un zero barat. Am fost cel mai prost om de pe planeta asta. Si cate fete bune, fete dulci am avut eu inainte de Adelina asta... Imi pare rau ca am luat-o de sotie si ca am jurat in fata lui Dumnezeu", a declarat Liviu , cu lacrimi in ochi, la "Happy Hour".

Actorul spune ca una dintre problemele care a dus la destramarea casniciei cu Adelina a fost faptul ca nu a lasat-o sa se dezbrace in fata camerelor de fotografiat.

"Eu sunt baiat de la tara. Nu am lasat-o sa pozeze goala ca nu voiam sa vada tata sanii pe care ii sarut eu, noaptea", a declarat Liviu, in emisiunea "Povestiri de noapte" (Acasa TV). 

Adelina neaga insa vehement faptul ca l-ar fi inselat pe sotul ei. Bruneta spune ca are destule probleme si nu se gandeste la barbati.

"Nu stie care este situatia mea. El se batea cu pumnul in piept, la Maruta, ca stie ca sunt inca internata, in timp ce eu eram la mine acasa de cateva ore bune. Acum ma simt bine. Am primit acordul medicului de a-mi relua prezentarile de moda, lucru pe care il voi face chiar de azi, indiferent daca lui Liviu ii convine sau nu", a declarat Adelina pentru Cancan.

 

Citeste si

Liviu Varciu: "Adelina ma dezgusta. Mi-a spus ca ma distruge"

Adelina Varciu ar fi vrut sa pastreze copilul. Liviu se relaxeaza in Turcia

Liviu Varciu a vrut dovada sarcinii extrauterine

Adelina l-a dat afara din spital pe Liviu. Varciu: "Imi da rusine la actorie"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare