Vedete din Romania

#showbiz #lora # lora datorii # lora divort

Lora, plina de datorii. De ce nu poate divorta de Dan Badea!

Lora a recunocut recent ca are probleme in casnicie. Se pare ca motivul acestor neintelegeri ar fi faptul ca nu mai au timp unul pentru celalalt deoarece au pus pe primul loc cariera. 

Toata aceasta dorinta insa de a face bani ascunde insa un secret. Lora si sotul sau au mari datorii la banci. Cei doi au facut credite pentru a-si cumpara casa pentru ei, dar si pentru mama artistei. 

"Lora are doua emisiuni la care filmeaza cinci zile pe saptamana, cate 14 ore pe zi. Nu poate renunta la asta pentru ca ar pierde bani si nu-si permite. Are de platit rate la banca, atat pentru casa ei, cat si pentru casa mamei sale, daca nu produce, cu ce sa le plateasca? Nu-si permite sa plece cu sotul sau o saptamana undeva, din lipsa de timp. Nici el si nici ea nu-si pot face timp unul pentru celalalt, muncesc de le ies ochii din cap. Nu-si permit sa ia pauza, au nevoie de bani sa plateasca ratele la casa pe care o au cumparat-o impreuna. In plus, Lora s-a chinuit atatia ani ca sa ajunga la nivelul la care se afla, nu ar putea sa renunte tocmai acum, dupa ce a muncit atat", a declarat o prietena apropiata a cantaretei, pentru Cancan.ro.

Acum insa, distanta i-a indepartat de tot si se gandesc chiar la un posibil divort. Pentru a lua decizia corecta in ceea ce priveste mariajul lor, Lora si sotul sau au hotarat sa renunte pentru cateva zile la munca si sa mearga impreuna intr-o vacanta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului