Vedete din Romania

#lora mireasa #nunta lora # ionut ghenu #lora

Lora se marita. A dezvaluit cum va arata mireasa

Dupa o despartire nu tocmai decenta de Dan Badea, Lora traieste acum, se pare, dragostea vietii ei. Artista si impresarul sau, Ionut Ghenu, au decis sa se casatoreasca. Blondina a vorbit despre cununie si despre tinutele pe care le va purta la nunta.

Lora si Ionut isi doresc sa faca marele pas cat mai curand, insa singura lor problema este ca sunt mereu pe drumuri. Au agendele extrem de incarcate si pana acum nu au avut timp sa planuiasca minutios nunta.

„Noi ne simtim deja casatoriti. Sa vedem cand o sa avem timp sa ii adunam pe toti oamenii dragi noua, care sunt la fel de ocupati ca noi. Ne dorim sa gasim o zi frumoasa si sa oficializam relatia. Cu tot respectul pentru presa, vrem sa facem nunta doar pentru noi. O sa impartim dupa aceea tortul cu toata lumea. Cred ca o sa am mai multe tinute, sa fie toata lumea “happy”. Stiti cum este, cineva ma vrea printesa, cineva ma vrea sirena, altcineva “cool”. Eu sunt cameleonica, ma joc cu stilurile si imi intru imediat in personaj. O sa vedem. O sa stiu cand se apropie momentul”, a declarat solista pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului