Vedete din Romania

#loredana groza

Loredana Groza, despre relatia cu italianul tinerel: "Asa a fost sa fie, lumea vrea povesti de dragoste"

Cantareata si vedeta de televiziune Loredana Groza (51 de ani) a petrecut mult timp in ultima perioada in compania lui Nick Casciaro, alimentand zvonuri privind o posibila idila intre artista si concurentul pe care l-a "antrenat" si care a castigat ultimul sezon al show-ului muzical X Factor.

Asa dupa cum se poate vedea pe conturile de Instagram ale celor doi, Loredana Groza si italianul Nick Casciaro (31 de ani) au fost extrem de apropiati la cumpana dintre ani, de Revelion, fiind surprinsi impreuna la iesirea dintr-un hotel din Poiana Brasov, in drum spre un concert la Sinaia.

Legatura dintre cei doi a inceput cu ocazia sezonului 10 al emisiunii "X Factor", Loredana Groza (aflata in juriu) fiind impresionata de calitatile muzicale ale lui Nick Casciaro. De altfel, cel care avea sa castige marele trofeu s-a aflat chiar in grupa de concurenti condusa de Loredana Groza.

Chestionata pe marginea acestui subiect, Loredana Groza a lasat de inteles ca nu e vorba decat de speculatii, intre ea si Nick fiind doar o relatie de prietenie.

"Asa a fost sa fie, nu s-a intamplat nimic cu vreo intentie initiala. Iti dai seama cum m-am simtit cand am vazut ca e singur pe lume, de Craciun. Lumea vrea povesti de dragoste. Cand esti pe scena, esti un personaj. Nu inseamna ca asta se intampla si in viata reala. Conteaza foarte mult chimia dintre cele doua personaje, masculin si feminin", a spus Loredana pentru Antena 1.

De asemenea, Nick Casciaro a intarit spusele cantaretei.

"E mama mea. Mi-a facut Craciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toti oamenii care tasteaza lucrurile prosteste pe Instagram si pe Facebook, ma fac doar sa rad. Radem mult pe acest subiect, pentru ca face parte din industrie, deci e ok", a declarat Nick Casciaro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului