Vedete din Romania

#loredana groza facuta praf # dana budeanu #loredana groza

Loredana Groza, facuta praf de Dana Budeanu: “N-ai voie sa iti pozezi partile intime”

 

Loredana Groza a fost facuta praf de Dana Budeanu in urma pozelor pe care le posteaza pe retelele de socializare. Aceasta a pozat in ipostaze senzuale si a postat pozele pe retelele de socializare, spre deliciul tuturor.

Desi cei mai multi fani ai cantaretei apreciaza pozele acesteia, exista si fani care condamna acest comportament.

Dana Budeanu nu s-a mai putut abtine si a rabufnit. Aceasta a criticat pozele postate de Loredana Groza pe conturile de socializare.  

”Vreau sa stiu pentru ce Loredana are ea nevoie… Ba, Loredana, tu i-ai vazut vreodata bu***e lui Adele? O sa zica lumea ca te compar cu Adele.

Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie sa ne arate b****e, t***le, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monstri pe fata. Exista niste vedete.

Cum esti si tu. Ce este in neregula cu tine? Tu esti Loredana. Pai, ce faci tu, esti cam sefa pe aici, prin tara. Nu exista show ca al tau.

Dupa parerea mea, voce… Andra are o voce fantastica, tu ai o voce care se adapteaza la multe stiluri, esti show woman, ai personalitate buna.

Nu ai nevoie sa arati b****e, t****e, dar n-ai voie sa iti pozezi partile intime si sa le pui pe Instagram. Tu ai nevoie sa nu. Cine iti incurajeaza aceasta activitate este un… Da reset la cont. Sunt atatea care fac asta.

Asta vand. Imaginea corpului lor. Bianca asta face, asta e jobul ei. Tu n-ai nevoie nici sa ai bot, nici t****e pe afara. Nu vinzi asta. Asta e, poti sa nu mai vorbesti cu mine acum”, a spus Dana Budeanu, potrivit antena3.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului