Vedete din Romania

#salvamar #litoral #turisti #plaja #videoclip #loredana groza #radu mazare

Loredana Groza promoveaza Litoralul de 1 mai

Cantareata Loredana Groza va colabora cu primarul Constantei, Radu Mazare, pentru realizarea unui videoclip de promovare a statiunii Mamaia de 1 Mai, cand are loc deschiderea oficiala a sezonului estival.

Primarul Radu Mazare va fi avea rolul principal in videoclipul dedicat statiunii Mamaia si va purta, asa cum si-a obisnuit deja publicul, un costum inedit de salvamar din anul 1940.

Piesa va fi cantata de Loredana Groza, desi initial in proiect fusese implicat rapperul Chimie, iar filmarile vor avea loc chiar de 1 Mai.

"De 1 Mai, concert, DJ, numai activitati nocturne. Eu ma voi costuma pentru clip, pentru care il vom face cu turistii care sunt in cluburi, care sunt pe plaja, o sa fie un scenariu putin mai bogat. Nu ma costumez in Ulise, ci in salvamar din anii '40, cu budigai din aceia cu bretele, pentru ca se potriveste cantecului. (...) Eu sunt la partea de rap. Dar va spun putin din refren: «Uite luna, uite farul, hopa sus ca te ia valul», dar eu nu cant refrenul", a declarat primarul Constantei, Radu Mazare.

Sursa foto: devoratormonden.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului